Stel, je bent bezig het beleid op te stellen om de toetsdruk te verlagen. Prachtige ideeën, maar de eerste werkgroepsessies leidden tot nóg meer vragen:

  • Hoe houd je tóch grip op de ontwikkeling naar het PTA toe? Is het alternatief formatief evalueren?
  • Hoe faciliteer je jouw docenten om dit – op hun eigen manier -  in de klas goed toe te passen? 
  • En hoe krijg je dat binnen 2 jaar geïmplementeerd?
  • Het Congres Toetsbeleid Voortgezet Onderwijs heeft dit jaar als thema ‘Toetsdrukverlaging’. Het laat zien waar collega’s tegenaan zijn gelopen en hoe ze dit succesvol hebben aangepakt. We bieden de mogelijkheid om vooraf én tijdens het congres vragen te stellen en feedback te geven. 

Wil je mee discussiëren tijdens onze banksessie? Geef dit aan ons door via het aanmeldformulier. We nemen dan ruim van tevoren contact met je op. 

Tijdens de plenaire sessie - onder scherpe leiding van Minchenu Maduro - wordt diep ingegaan op de successen, passie, zorgen & how-to van toetsdrukverlaging op een aantal scholen. 


Handig om te weten:

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Parkeren gratis
  • Goed toegankelijk met OV
  • Inclusief lunch, koffie & thee

Het NBC is centraal gelegen in Nieuwegein nabij de A2, A12 en A27.  Je kunt gratis parkeren voor de deur. Ook met het OV is het NBC makkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC. Plan je route via 9292.

Kom op 15 november naar het Congres Toetsbeleid Voortgezet onderwijs in Nieuwegein

Datum: 15 november 2019
Tijd: 09.30 tot 15.30 uur (van 09.00 - 09.30 inloop en vanaf 15.30 gelegenheid voor netwerken)
Plaats: NBC Congrescentrum Nieuwegein
Prijs: € 249,- per persoon 

Groepsprijs (bij inschrijven van 2 personen of meer): € 195,- per persoon.

Bekijk het volledige programma

DOWNLOAD

[NEXForms id="11"]

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door een van onze adviseurs.